perjantai 18. tammikuuta 2019

Eurovaaliehdokkaita Eurovaaleissa islamkriitikot kansakunnallisen myyräongelman ratkaisijamme kun kansa äänestää oikein eikä suvakkihoroja joita nyt on hallitus ja eduskunta väärällään

Eurovaaliehdokkaita Eurovaaleissa 2019 islamkriitikot kansakunnallisen myyräongelman ratkaisijamme kun kansa äänestää oikein eikä suvakkihoroja joita nyt on hallitus ja eduskunta väärällään juha sipilä, kai mykkänen, petteri orpo etc, jotka ovat vastuussa pedofiili-invaasiosta matu- ja islaminvaasion sotureina keskuudessamme.

Vaadin hallituksen eroa kansanpettureina ja saattamista valtakunnanoikeuteen maanpetoksesta syytettyinä.

Pois se minusta huutavat jo raiskatut lapsetkin matu- ja islaminvaasion edessä. Samoin pitää koko Suomen kansan yhdistyä matu- ja islaminvaasion sotatoimien torjumiseen yhdessä tai ainakin määräenemmistöllä

Seppo Lehto europarlamenttiin / eduskuntaan suosiollisella avustuksellanne, kun äänestätte oikein oman etunne tähden. Ei euroakaan matu- ja islaminvaasion edistämiseen millään tasolla olkoon kansakunnallinen yhteinen tavoitteemme nyt ja aina. Kuten sanassa sanotaan: "Iankaikkisesta iankaikkiseen, amen" ;).

Väkivalta eri muodoissaan seuraa isis- ja islamin sotureita halki Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän aina synkimpään Indonesian pöpelikköön:Meille on valtionhallintoon, verohallintoon, poliishallintoon, oikeusministeriöön, etc pesiytynyt liuta "myyriä" demlajuristeina Sovjet-romahduksen jäljiltä jotka nyt kommunismin sijaan tuputtavat islamia ja maahanmuuttajia lisää. Eurovaaleissa katsokaa eurovaalilistoilta oikeita Suomen kansan edustajia mm Seppo Lehto Suomi suomalaisille edustajana "Oma kansa ensin" joka asiassa. 

Herran siunausta kaikille ajatteleville, tämä tunnetaan myös tamperelaisena "morona" :)


........................................
Se joka väittää ettei hakaristiliput kuulu itsenäisyyspäivään valehtelee kuten tyypillinen kommari petteri orpo ja kaltaisensa perseluteet keskuudessamme.

 Ohessa videoleikekuva 6.12.2011 Tampereen itsenäisyyspäivästä jolloin Satakunnan lennosto marssi hakaristiliput liehuen:


....................
Suomen eurovaaliehdokkaita 2019 eurovaaleissa: Valitse viisaasti valkoinen vaihtoehto vapaussotiemme perinteitä kunnoittaen
https://suomen-eurovaaliehdokkaita.blogspot.com/
................