lauantai 28. joulukuuta 2013

Eurovaaliehdokkaita Eurovaaleissa 2014 islamkriitikot kansakunnallisen myyräongelman ratkaisijamme: Valkoisemman tulevaisuuden puolesta: Olli Immonen, Jussi Halla-aho ja Juho Eerola europarlamenttiin säätämään lakeja jo Brysselin kautta turvaksemme


Eurovaaliehdokkaita Eurovaaleissa 2014 islamkriitikot kansakunnallisen myyräongelman ratkaisijamme 

Ottakaamme järki käteen ja heittäkäämme turhanaikainen hölmöys pois siitä mitä ja miten saa kirjoittaa, kirjata maamme eri ongelmia, mitkä monet juontuvat islamista, rajattomasta maahanmuutosta, sekä vierasperäisyyden suosinnasta oikeushallinnossa, perustoimeentulossa, asuntojonoissa jne 





Kansakunnallisia toiveita julki:Valkoisemman tulevaisuuden puolesta; Olli Immonen, Jussi Halla-aho ja Juho Eerola europarlamenttiin säätämään lakeja jo Brysselin kautta turvaksemme. Julma Juha Väätäinen voisi olla se 3 muskettisoturin tarvitsema D`Artagnan (?).

Säästäkäämme mm. Suomen naiset ääri-islamistien terrorilta. Muistakaa mikä on tilanne Afganistanissa, missä vaaditaan jälleen talebanihallinnon aikaisia rangaistuksia käytäntöön mm. kivityskuolemina, naisilla ei oikeutta koulunkäyntiin, homojen ja aviorikoksista epäiltävien hirttämisen jne.

Herätkää ennen kuin on on liian myöhäistä:




---------------------

Ennenkuin huomaammekaan nurmikkomme ja katunäkymämme koostuu sellaisista jotka kieltävät meiltä oikeuden ajatteluun ja perusoikeuksiimme. Luonnollisesti meillä on heidän elatusoikeutensa.

Muistakaa että kiittämättömyys on rajattoman maahanmuuton ja islamin itsestäänselvä tiedossa oleva tulos.



Meille on valtionhallintoon pesitynyt liuta kansaamme kusettavia kommunistisen taustan omaavia "myyriä" Sovjet-romahduksen jäljiltä, jotka nyt kommunismin sijaan tuputtavat islamia ja maahanmuuttajia lisää. 

Muistakaa laskun maksamme me alkuperäiset suomalaiset kasvana verotuksena, turvallisuuden ja perusoikeuksiemme heikennyksinä eri palveluihin. Äidinkielellä pärjääminen on yhä vaikeampaa kun maastamme aiotaan tehdä entisaikain orjatori ja Baabelin kauhistus. 

Kansa odottaa: Eurovaaleissa 2014 perussuomalaisten eurovaalilistoilta europarlamenttiin Juho Eerola, Olli Immonen, Teuvo Hakkarainen ja Jussi Halla-aho ehdokkaat varmistamaan: Suomi suomalaisille ja perusoikeutemme kunniaan sananvapaudesta ilmaisuvapaudesta perusturvaamme.

"Julma" Juha Väätäinen lienee europarlamenttiin valittavien mukana hyvällä tuurilla antaen valmennusoppia muussakin kuin hiekkamonttujuoksussa.

----------------

----------------
Palaute ylläpitoon comment-osion kautta
---------
http://suomen-eurovaaliehdokkaita.blogspot.fi/ 
----------------------------------------------------------------

Ei kommentteja: